ООКЛ отримала гуманітарну допомогу від Ротарі Клубу та ДП «МТП «Южний»

Здоров’я – найважливіша цінність, основа повноцінного життя. Це право кожного, але, на жаль, не завжди можливість. Багато людей не мають її. Їм вкрай необхідна допомога.

Сьогодні Ротарі Клуб та Морський торговельний порт «Южний» об’єдналися задля лікування хворих. Разом вони докладають всіх зусиль, використовують всі можливості, щоб доставити нашим пацієнтам такі необхідні лікарські засоби та вироби медичного призначення.

Саме зараз, коли ми відчуваємо гостру потребу у препаратах, особливо у анестетиках, антибіотиках, препаратах крові, ми їх отримали. Також нам було доставлено вироби медичного призначення, які необхідні при догляді за хворими у відділеннях інтенсивної терапії та ортопедо-травматологічному відділенні.

«Висловлюємо слова щирої вдячності Василю Полонському – учаснику львівського Ротарі Клубу “Україна Єдність”, Ugo Poletti, со-основатель “Rotary Club Odessa International” та Олександру Олійнику – керівнику ДП «МТП «Южний» за допомогу у лікуванні людей. Кожне врятоване життя безцінне, і ваша участь у цьому має велике значення», – сказала Світлана Платовська, медичний директор з медсестринства КНП «ООКЛ» ООР»

Довідка:

Ротарі – це міжнародна добровільна клубна організація, яка об’єднує 1,2 мільйона членів з усього світу, що вирішують різноманітні проблеми та створюють тривалі позитивні зміни.

Морський торговельний порт «Южний» – державне стивідорне підприємство, що об’єднало велику команду волонтерів задля допомоги людям

Адміністрація.

Про автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також можуть сподобатися ці