Європейський офтальмологічний конгрес ESCRS у Відні та форум ESOPRS у Неаполі закінчились. Ми повернулись в Україну до Одеси. Ще з більшим ентузіазмом та набутими навиками продовжуємо надавати необхідну професіональну офтальмологічну допомогу пацієнтам з очною патологією у офтальмологічному відділенні КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» ООР».

 

  ПЕРЕВАГИ лікування катаракти в офтальмологічному відділенні КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» ООР»

1.   На сьогодні у діяльності хірургічного напрямку нашого відділення ми використовуємо лише передові та прогресивні досягнення офтальмохірургії.

2.   Оперативне лікування КАТАРАКТИ проводиться сучасною, надійною та безболісною технологією факоемульсифікації на хірургічному обладнанні останнього покоління.

3.   Наше діагностичне обладнання дозволяє точно провести розрахунок необхідної оптичної сили штучного кришталика та персоналізовано підібрати оптимальний спосіб видалення катаракти.

4.   Ми працюємо тільки з високоякісними інтракулярними лінзами та витратними матеріалами провідних світових виробників.

5.    Наявність унікальних методик та багаторічний досвід офтальмохірургів – надійна гарантія та запорука впевненості у якісному результаті лікування.

Понад 35 років спеціалісти нашого відділення надають пацієнтам можливість більш якісно бачити різнобарвний навколишній світ, проводячи щорічно понад 1600 операцій на очах. Будуємо здоровий зір!

Про автора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Вам також можуть сподобатися ці